0555 543 97 48
Tel Sandalye Kullananlar

Tel sandalye estetik görüntüsü, kompakt yapısı ile son dönemlerin en gözde sandalyelerindendir. Farklı modelleri olsa da genel yapısı itibari ile belirli kalınlıkta tel demirlerin çeşitli formlarda bükülmesi ile modern ve estetik bir görünüme sokulması ile oluşturulan sandalye çeşididir.


Kullanım alanları olarak, başta cafeler, restaurantlar. Börekçiler, tatlıcılar… olmak üzere ev kullanımında da oldukça yaygındır. Mutfak sandalyesi, balkon sandalyesi, salon sandalyesi… olarak kullanılmaktadır. Bunların haricinde ofisler, bekleme alanlarında da rastlamaktayız.


Tel sandalye kullananlar görüntüsünden son derece memnunlar. Tel sandalye kullananlar rahatlık konusunda memnun olduklarını belirtmektedir. Pratik bir kullanımı olması taşınmasının kolay olması da avantajları arasındadır. Uzun süreli oturumlar da tel sandalye kullananlar memnun olduklarını belirtmektedirler. Özellikle dekor konusunda hassas olan kullanıcılar tel sandalyeyi oldukça fazla tercih etmektedirler. Tasarım sandalye arayanların imdadına tel sandalye yetişiyor.


Tel sandalye kullananlar dezavantaj olarak belirttikleri şeyler genelde üretim hatalarından kaynaklanmaktadır.  Örneğin çapak kalması gibi durumlarda bu çapaklar batma yapmaktadır. Kaliteli işçilik olmadığı veya düzgün kaynak yapılmadığı durumlarda, bağlantı yerlerinden kopma, ayrılma gibi sorunlar oluşabilmektedir. Tel sandalye kullananlar, ayrıca yeterli kalınlıkta ve yeterli sayıda tel kullanılmadığı zaman, sırt kısmından esneme, ayaklardan ayrılma, gibi olumsuz durumlar ile karşılaşmaktadırlar. Bu olumsuzlukların yaşanmaması için kaliteli üretilen, yeterli sayıda ve kalınlıkta sağlam 1. Sınıf malzeme kullanılan üreticiler seçilir ise olumsuz durumlarla karşılaşmazsınız.